Over Youbee

Youbee geeft je inzicht

Een loopbaan- of studiekeuzeonderzoek bij Youbee helpt jou met het op een rij zetten van zaken die voor jou belangrijk zijn. Hierdoor kun je goed onderbouwd een keuze maken voor een fijne en zinvolle invulling van jouw toekomst. Youbee geeft je inzicht in jezelf, in je waarden, interesses, kwaliteiten, je niveau en wat je nou eigenlijk het liefste doet. Waar word je gelukkig van?  

Mijn naam is Anneke van de Mortel-Baudewijns. In 2002 ben ik  afgestudeerd in de richting Onderwijspsychologie aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens die studie heb ik mijn eerste stappen gezet in de advisering bij loopbaan- en reïntegratietrajecten en heb ik de bevoegdheid behaald in het afnemen en interpreteren van persoonlijkheidsvragenlijsten en overige psychologische testen.

Sinds 2009 run ik mijn eigen bedrijf waarin ik me als coach bezighoud met het bieden van inzicht en het begeleiden bij persoonlijke keuzes op het gebied van studie, werk en leven. Daarnaast voer ik regelmatig opdrachten uit voor bedrijven. 

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat het lastig kan zijn om op jonge leeftijd te kiezen. Met behulp van een een studiekeuzetraject onafhankelijk van mijn middelbare school, heb ik de juiste richting gevonden waarin ik mezelf heb kunnen ontwikkelen.

Belangrijke waarden voor mij zijn: onafhankelijkheid en objectiviteit, integriteit en professionaliteit.

De uitdaging voor mij is om inzicht te krijgen in jouw wensen en interesses, persoonlijkheid en waarden, capaciteiten en kwaliteiten en dit te combineren met realiteit en praktische haalbaarheid. Wil jij je oriënteren op een fijne en zinvolle invulling van je toekomst? Dan ben je bij Youbee aan het juiste adres.

Voor meer informatie over zo'n persoonlijk traject bel je Youbee of stuur je een mail naar info@youbee.nl

NIP logo

 

 

© Copyright 2020