Over Youbee

Youbee geeft je inzicht

Keuzebegeleiding bij Youbee helpt jou met het op een rij zetten van zaken die voor jou belangrijk zijn. Hierdoor kun je goed onderbouwd een keuze maken voor een fijne en zinvolle invulling van jouw toekomst. Youbee geeft je inzicht in jezelf, in je waarden, interesses, kwaliteiten, je niveau en biedt perspectief.

Youbee kun je inschakelen voor keuzebegeleiding bij:

  • Schoolkeuze
  • Profielkeuze
  • Studiekeuze
  • Loopbaanvragen
  • Persoonlijke groei

Mijn naam is Anneke van de Mortel-Baudewijns. In 2002 heb ik mijn Masterdiploma behaald in de Cognitieve Psychologie aan de Universiteit van Maastricht, afstudeerrichting Onderwijspsychologie. Tijdens die studie heb ik mijn eerste stappen gezet in begeleiding bij loopbaantrajecten en heb ik de bevoegdheid behaald in het afnemen en interpreteren van persoonlijkheidsvragenlijsten en overige psychologische testen (psychodiagnostiek). Daarnaast volg ik regelmatig bijscholing, training en congressen op het gebied van coaching, counseling, conflictbemiddeling en van psychodiagnostiek, zoals intelligentiemeting bij kinderen. Op dit moment volg ik de opleiding Coaching, Counseling & Conflictbemiddeling Professional bij Psychodidact om mezelf te ontwikkelen tot professioneel psychosociaal therapeut.

Sinds 2009 run ik mijn eigen bedrijf waarin ik me bezighoud met het bieden van inzicht en het begeleiden bij persoonlijke keuzes op het gebied van school, studie, werk en leven. Dit gaat aan de hand van gesprekken en op basis van onderzoek.

De naam Youbee refereert aan werken aan jezelf. Zoals een bij altijd bezig is, kun jij ook aan jezelf werken: jezelf blijven ontwikkelen en persoonlijk blijven groeien als mens. 

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat het lastig kan zijn om op jonge leeftijd te kiezen. Met behulp van een een studiekeuzetraject onafhankelijk van mijn middelbare school, heb ik de juiste richting gevonden waarin ik mezelf heb kunnen ontwikkelen.

Belangrijke waarden voor mij zijn: aandacht, inzicht, integriteit, onafhankelijkheid en professionaliteit.

De uitdaging voor mij is om inzicht te krijgen in jouw drijfveren en interesses, persoonlijkheid, capaciteiten en kwaliteiten en dit te combineren met realiteit en praktische haalbaarheid. 

Wil jij je oriënteren op een fijne en zinvolle invulling van je toekomst ? Wil je weten welk niveau van (voortgezet) onderwijs het beste aansluit bij jouw kind? Wil je weten welke studie bij je past? Wil je persoonlijk groeien, jezelf de ruimte geven?

Dan ben je bij Youbee aan het juiste adres.

Voor meer informatie over zo'n persoonlijk traject bel je Youbee of stuur je een mail naar info@youbee.nl

NIP logo

 

 

© Copyright 2021