Over Youbee

Youbee geeft je inzicht

Voor studie, loopbaan en leven. Keuzebegeleiding bij Youbee helpt jou met het op een rij zetten van zaken die voor jou belangrijk zijn. Hierdoor kun je goed onderbouwd een keuze maken voor een fijne en zinvolle invulling van jouw toekomst. Youbee geeft je inzicht in jezelf, in je waarden, interesses, kwaliteiten, je niveau en biedt perspectief.

Youbee kun je inschakelen voor keuzebegeleiding bij:

  • Schoolkeuze
  • Profielkeuze
  • Studiekeuze
  • Loopbaanvragen
  • Persoonlijke groei

Mijn naam is Anneke van de Mortel-Baudewijns. In 2002 heb ik mijn Masterdiploma behaald in de Cognitieve Psychologie aan de Universiteit van Maastricht, afstudeerrichting Onderwijspsychologie. Tijdens die studie heb ik mijn eerste stappen gezet in begeleiding bij loopbaantrajecten en heb ik de bevoegdheid behaald in het afnemen en interpreteren van persoonlijkheidsvragenlijsten en overige psychologische testen (psychodiagnostiek). Om mijn kwaliteit en integriteit in keuzebegeleiding te waarborgen ben ik lid van het NIP, het Nederlands Instituut voor Psychologen. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholing, training en congressen op het gebied van coaching, counseling en van psychodiagnostiek, zoals intelligentiemeting bij kinderen. In 2019 heb ik mijn therapeutische vaardigheden verbreed en verdiept op het gebied van Acceptatie en Commitment Therapie. Op dit moment volg ik de opleiding Coaching, Counseling & Conflictbemiddeling Professional bij Psychodidact om mezelf te ontwikkelen tot professioneel psychosociaal therapeut.

Sinds 2009 run ik mijn eigen bedrijf waarin ik me bezighoud met het bieden van inzicht en het begeleiden bij persoonlijke keuzes op het gebied van school, studie, werk en leven. Dit gaat aan de hand van gesprekken en op basis van onderzoek. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat het lastig kan zijn om op jonge leeftijd te kiezen. Met behulp van een een studiekeuzetraject onafhankelijk van mijn middelbare school, heb ik de juiste richting gevonden waarin ik mezelf heb kunnen ontwikkelen.

De naam Youbee refereert aan werken aan jezelf. Zoals een bij altijd bezig is, kun jij ook aan jezelf werken: jezelf blijven ontwikkelen en persoonlijk blijven groeien als mens. 

Of je nu op jonge leeftijd al moet kiezen voor een profiel of een studie of dat je, met al je werk- en levenservaring, het gevoel hebt dat je vastzit in je werk, onzekerheid ervaart of veel piekert, bij Youbee kun je terecht om dit te onderzoeken. Ervaar je gevoelens van twijfel, onzekerheid of angst? Zit je niet lekker in je vel? 

Iedereen worstelt, iedereen zit soms wel eens moeilijk. Wat heb jij geleerd? Wat zeg je tegen jezelf? Wat kun je doen om toch te gaan voor wat je belangrijk vindt?  

Maak een afspraak voor een coaching, een loopbaanonderzoek of studiekeuzeonderzoek en vind uit hoe het bij jou zit.  

Belangrijke waarden voor mij zijn: aandacht, inzicht en integriteit in contact met jou. Daarnaast is Youbee laagdrempelig,  onafhankelijk en professioneel. 

De uitdaging voor mij is om inzicht te krijgen in jouw drijfveren en interesses, persoonlijkheid en kwaliteiten en dit te combineren met realiteit en praktische haalbaarheid. 

Wil jij je oriënteren op een fijne en zinvolle invulling van je toekomst ? 

Voor meer informatie over zo'n persoonlijk traject bel je Youbee of stuur je een mail naar info@youbee.nl

Omdat ik kwaliteit en integriteit belangrijk vind, ben ik lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (het NIP). Informatie over het NIP vind je op de website van het NIP: ga naar de website van het NIP

© Copyright 2024